Kaninisar

Det har varit en lite annorlunda dag idag. Jag åkte med Pernilla in till stan en sväng och tittade runt där ett tag innan jag fick ett samtal av mamma. Hon arbetar på trafikledningen för Göteborgs spårvägar och hade fått ett samtal av en förare att det stod en kaninbur i närheten av en rätt öde hållplats här i Göteborg. Jag och Pernilla åkte ut för att titta till det och visst stod det 2 kaniner i en bur där och de hade antagligen stått där ett par timmar. Kaninerna fick följa med hem så just nu har vi 2 kaniner, 2 fåglar och 1 hund här. Zita är jättekär i kaninerna och de verkar vara vana vid hundar för de bryr sig knappt om henne. 

Vi har ringt polisen men de har inte fått in något från någon som saknar sina kaniner. Knappast särskilt förvånande eftersom de verkade väldigt övergivna. Förstår inte hur man kan vara så fruktansvärt hjärtlös och bara dumpa sina djur. Det finns massor med alternativ om man av någon anledning inte kan eller vill ha kvar sina djur. Man behöver inte bara dumpa dom vid en busshållplats. Uscha! 

Får se vad som händer. Ska se om de är id-märkta och polisen skulle kontakta oss om något kommer in. Så får vi ta beslut utefter det. Nu ska man bara se till att inte bli föör fäst vid dom. Det går sådär hittills!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0