Gott nytt år!

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Ikväll ska vi iväg till fina Kristoffer och Anneli och fira nyår där med god mat, dryck och trevligt sällskap. Kommer nog bli riktigt najs tror jag. :) 

Känns konstigt att det är ett nytt år på gång. Det här året har gått så fruktansvärt snabbt, så snabbt att jag knappt kan redogöra för vad jag gjort under året som gått. Jag ser ljust på 2012. Allting är vad man gör det till, det tror jag verkligen på. Jag har bestämt mig för att göra 2012 till ett jättebra år! Sådeså! 

Önskar er alla en riktigt bra kväll!

2011

Här är en lista jag gjort de senaste åren för att summera mitt år. Mycket för min egen del. Detta år har varit svårt att summera då jag inte riktigt vet vad jag känner för året som gått. Jag har mycket positivt i mitt liv. Jag har helt fantastiska vänner och världens bästa familj. Jag lever med en kille som jag älskar och som älskar mig tillbaka. Vi har en fin lägenhet i en stad som vi båda trivs mycket bra i.

Med allt det i beaktande har det trots allt varit ett mycket känslosamt år. Min svärmors bortgång har bidragit och bidrar fortfarande till tråkiga känslor och tankar. Det har varit svårt för min sambo och för oss som par. Det i kombination med att mitt psyke har varit som en bergochdalbana har gjort att det tidvis varit fruktansvärt jobbigt. Men nu är året snart över och det är dags att blicka framåt och göra 2012 till ett ännu bättre år.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Spenderade två dagar i husvagn? :P
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gav som vanligt inga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jodå, en födsel och ett flertal graviditeter har ploppat upp. ;)
4. Dog någon som stod dig nära?
Jag hann aldrig lära känna Anette så väl som jag hade velat. Men hon var min sambos mamma. En väldigt fin människa.
5. Vilka länder besökte du?
Jag höll mig i Sverige.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Finns mycket jag skulle vilja göra nästa år. Resa någonstans. Ha ett sommarjobb, kanske ett extrajobb. Bättre motivation till hälsan.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
26 januari. Min och Oscars 1-årsdag. Även dagen som vi förlovade oss på. :)
8. Vad var din största framgång 2011?
Vet inte om det räknas som framgång. Men jag tog mig igenom ytterligare ett år på högskolan utan större problem och det är jag minsann stolt över. :)
9. Största misstaget?
Att jag inte tog tag i mina psykiska problem tidigare. Men hey, bättre sent än aldrig. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bortsett från enstaka blåmärken och något fall av halsfluss har jag varit förvånansvärt frisk och skadefri. :D
11. Bästa köpet?
Min iPhone!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Svårt att säga. Har varit mycket spenderande i år, även om man bortser från vanliga saker som räkningar och mat. Men la ju närmare 7000:- på Ullared, 5000:- på en ny tv.. så kläder och elektronik skulle jag vilja påstå.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dagen då jag och Oscar förlovade oss.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Kate Voegele – No Good
Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz – When the stars go blue
Haley James Scott (Bethany Joy Lenz) – Halo
… Bara för att jag har tittat alldeles för mycket på One Tree Hill. ;) 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare. Hela året har av flera anledningar varit en känslomässig bergochdalbana. 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och umgåtts med vännerna och familjen.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit onyttigt. Och spenderat en massa tid på soffan. ;)
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos finaste mamma <3 
19. Blev du kär i år?
Jaapp.. i min ajfön ;)
20. Hur många one night stands?
Inte ett enda.
21. Favoritprogram på TV?
Tittar sällan på tv. Men har tagit mig igenom Criminal Minds, nästan hela One Tree Hill, O.C och börjat om på Förhäxad igen.
23. Bästa boken du läste i år?
Inte läst mycket alls i år. Fast har börjat läsa om Harry Potter-böckerna så det får väl bli Harry Potter och de vises sten i så fall. ;)
24. Största musikaliska upptäckten?
Har varit förvånansvärt tomt gällande nya musikaliska upptäckter i år. Men Kate Voegele är braig!
25. Något du önskade dig och fick?
Har inte önskat mig så mycket i år. Det jag har önskat mig har jag fått eller köpt så jag är nöjd!
26. Något du önskade dig men inte fick?
Hänvisar till föregående svar.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Grannarna var här och åt en bit tårta men utöver det hände ingenting. Mamma kom dagen innan eftersom hon skulle jobba på min födelsedag och det är ju alltid en höjdpunkt. 
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Finns mycket. Men allting är vad man gör det till, finns ingen anledning att grubbla över det som varit.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Vardagligt.
31. Vad fick dig att må bra?
Vänner och familj får mig alltid att må bra. 
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Eftersom jag först i år fick tummen ur och tittade på Twilight så måste jag ju säga Edward såklart, eller Robert Pattison är väl en mer korrekt benämning. Så. Nu kan ni sätta en fjortisstämpel på mig, det går bra, jag klandrar er inte!
33. Vem saknade du?
Mamma. Även om jag har träffat henne många gånger i år skulle jag velat träffa henne mer.  
34. De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat några nya människor direkt som jag kan komma på nu?


In till stan..

Nyårsafton i morgon. Dagen till ära har jag tidsinställt ett inlägg om året som gått. Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan en sväng. Måste köpa ett par nya tights eftersom jag hade sönder mina sista igår och behöver ha det till i morgon. 

Därefter ska jag hämta ut paket från Lyko och kanske ta tag i lite disk och annat nödvändigt så att man slipper göra det i morgon.


Torsdag.

Dagarna bara flyger fram känns det som. Spelar liksom ingen roll om man håller sig fullt sysselsatt eller om man inte gör någonting alls, dagarna bara försvinner ändå. Igår var det inte mycket aktivitet här hemma. Tog mig en svängom med dammsugaren och hade under samma veva sönder den. Röret bara sprack. Värdelöst. Så fruktansvärt tråkig sak att behöva lägga pengar på, särskillt när den inte ens är gammal. Nåja.

Idag ska jag pallra mig ut i regnet och slåss med alla andra på systembolaget. Införskaffa drickat till nyår. Längesedan jag drack något alls nu så det lär ju inte krävas mycket för att få mig på fall. Haha. Utöver det får jag se vad jag sysselsätter mig med. Finns fortfarande lite småpill här hemma, som vanligt. Tror att jag har tvättid ikväll också. Får kolla upp det. :)

Ljusa stunder.

Smällde i mig en energidryck för en timma sedan för att jag skulle orka läsa lite till. Inser nu att det inte var det mest briljanta val jag gjort i mitt liv. Hej rastlöshet!

Färdigstädat.. typ.

Nu börjar det se ut som ett hem här igen. Hann inte städa klart riktigt innan jag stack till Göteborg för julfirandet så var tvungen att komma hem till en del skräp. Att vi dessutom shoppat en massa som inneburit stora kartonger, papper, frigolit och sådant har inte varit till lägenhetens fördel. Men nu så är det ordning igen. Ska bara ta en svängom med dammsugaren också men det överlåter jag nog åt Oscar, något får han ju göra. :)

Ikväll blir det kycklinggryta med tikka masala till middag. Gott gott!

Mellandagsrea! :)

Igår när Oscar kom hem drog vi direkt ut till Knalleland för att spana in mellandagsrean. Skapligt mycket folk men ändå inte så mycket som jag trodde att det skulle vara, men jag är ju å andra sidan van vid att hänga i Göteborg vid mellandagsrean. Hittade 2 st långa koftor till mig på Cubus, en svart och en röd fick det bli. Älskar långa koftor som man kan ha till tights. Så gött att gå runt i och ha i skolan. På Gina Tricot köpte jag två klänningar och ett linne. Vi köpte oss även en blu-ray-spelare för 799:- och någon HDMI-kabel som saknades. Synd att sånt ska vara så dyrt.

Idag åkte vi in till stan i stället och jag hittade mig en likadan klänning som jag köpte under gårdagen på Gina tricot fast i svart så det fick bli en sådan men utöver det hittade jag ingenting. Köpte ett nytt skal till ajfönen. Kul att ha lite att byta med. :)

Nu ska jag väl försöka ta tag i kaoset i lägenheten. Helt galet att det kan bli så mycket grejer överallt på så kort tid. Gick i alla fall ner med alla kartonger i källaren igår. En av nackdelarna med att inte ha bil är att man inte kan bli av med onödiga kartonger och skit som man ändå inte kommer att ha användning för längre fram. 

Har ni hittat något kul på mellandagsrean? Eller fått något roligt i julklapp? :)

Hemma..

Nu är jag åter i Borås igen. Tidigare än jag hade planerat. Fick skjuts av kära morbror som hade firmabilen vilket resulterade i ett besök på Ikea där en tv-bänk införskaffades och en sväng till Netonnet där en ny och gigantisk tv inhandlades. Oscar är på väg hem han också.

Får alltid sån ångest över att åka ifrån mamma. Särskillt när det blir tidigare än man hade tänkt sig. Jobbigt, jobbigt, jobbigt! Min mamma är bäst! Alltid! Men vi får se om vi inte kan klämma in ett spontanbesök någon gång snart igen. <3

God jul

Det är sol och 5 grader varmt här i Göteborg. Synd bara att snön inte behagat att infinna sig. Men det blir nog en bra dag det här ändå :) vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!!


Bye bye Borås!

Har nästan inte sovit någonting inatt. Men det gör ingenting för idag är jag på strålande humör ändå. :) Lyckades packa klart allt igår förutom ett paket som är för långt för resväskan. Typiskt. Hade hoppats slippa ha en massa extrakassar. Men det får gå. 

När jag åkte ner förra året satt jag fast utanför gamla Ullevi i drygt en timma eftersom trafiken rörde sig i snigelfart. Ska bli intressant att se hur det går i år. Är förberedd på kaos i stan i alla fall. 

Nä, nu får jag lyfta fläsket och sticka iväg. Ska en sväng till Maxi innan också, om jag lyckas ta mig ner för backen med min enorma, jätterosa resväska. Fast.. ner kommer man ju alltid. :P

Storstädning!

En segstartad dag idag. Tog en välbehövd sovmorgon och har sedan dess roat mig med korsordstidningen jag köpte igår. Mysigt när det är helt lugnt och tyst runt omkring. Men nu ska jag sätta på julmusik på högsta volym och röja runt i lägenheten. Finns inget värre än att komma hem till en stökig lägenhet och eftersom jag åker i morgon så har jag bara idag på mig att göra något åt kaoset här. Jag skojar inte, det är saker överallt! :O

Jullov!!

Yay, nu har jag äntligen jullov! Eller ja, jag har inget på schemat på ett tag men jag kommer ha en del att plugga hemma ändå. Börjar jullovet med att hänga själv i skolan. Ska träffa Pernilla och mitt älskade gudbarn om ett tag och orkar inte åka hem emellan.

Man skulle kunna tro att jag sysselsätter mig med något vettigt under tiden som jag väntar men nejdå, jag bara sitter här och ser på medan alla andra går hem ;) ikväll ska jag i alla fall ta tag i tvättberget. Skönt att ha det avklarat innan man lämnar stan. :)


Hopplöst fall!

Jag är ju fullkomligt hopplös! Har fortfarande inte kommit igång med plugget. I stället har jag läst Harry Potter, tagit ett bad och tittat några avsnitt av One Tree Hill. Det där med självdiciplin är inte riktigt min grej, uppenbarligen. Nu MÅSTE jag plugga!

Jag borde..

Jag borde plugga. Ett paper med svar på några frågor om en bok ska skrivas inför morgondagens litteraturseminarie. I stället sitter jag här och läser bloggar och skriver en packningslista inför julfirandet i Göteborg. Produktivt. Får väl tummen ur förr eller senare. :)

Nedräkning

Nu räknar jag ner dagarna till "jullovet". På onsdag 11.30 slutar jag. Idag blev en lång dag i skolan. Satt med studiegruppen till kl.17.00 och förberedde inför morgondagens mycket oklara redovisning.

Nu blir det lite matlagning innan det är dags att besöka sängen igen.

Helgmys.

Helgen börjar lida mot sitt slut. Igår var vi en sväng på Knalleland med Isabell som införskaffade lite julklappar. Vi införskaffade lite vi också och är snart helt klara. Idag har vi inte gjort mycket. Alls. Bara slappdag. Har tittat lite Förhäxad, lite tv, spelat lite Sims 3, läst ut "pojken som kallades Det" ännu en gång. Har precis börjat läsa om Harry Potter-böckerna också. Mys!

För övrigt vill jag bara påpeka att halkmattor är värdelösa! Vi har en i badkaret och jag tycker det är asgött att ha när jag ligger i badet eftersom jag är så kort så har jag lite svårt att hålla mig uppe. :P Men när jag skulle kliva i badkaret förut för att ta mig en dusch gled mattan bort och resulterade i att jag slog i insidan av knät i badkarskanten. Smärta! :(

Nu ska jag återgå till Harry Potter och de vises sten!

Crutch!

Lyssnar på Rix FM som jag brukar göra en stund när jag kommer hem eftersom radion ändå står på för fågelns skull. De pratar om glass. Det känns lite felplacerat så här i december. Nog för att det inte är något riktigt vinterväder med allt regnande, åskande och allt vad det varit. Men glass? 

Nåja. Ska göra mig iordning och gå ner till Maxi om ett tag. Skaffa lite fredagsgott till ikväll. Har varit iväg en sväng i skolan för föreläsningar som skulle vara 13.00-16.00 men slutade redan 14.30. Inte dåligt. Föreläsningarna var på engelska vilket var lite ovant men det gick förvånansvärt bra att hänga med och intressant var det. Vi såg bland annat klippet nedan med en kille som på grund av sin höft måste leva med kryckor men som gjort något riktigt coolt med sina kryckor. Imponderande att se är det.


Sömnproblem, nädå.

Kl.01 inatt var jag piggare än jag varit på länge. Hyffsat obra eftersom jag visste att klockan skulle ringa bara sex timmar senare. Försökte klura ut saker jag kunde göra för att somna. Kom att tänka på att jag alltid brukar bli avslappnad av en varm dusch så ja, kl.01.10 inatt tog jag mig en dusch.

Det hjälpte inte mycket. Jag blev ren och förvisso avslappnad, men inte kunde jag somna för det. Blev väl lite drygt en timmas orolig sömn innan klockan ringde. Inte okej! 

Tröttheten uppenbarade sig än mer på dagens andra föreläsning. En sån där föreläsning man har precis efter en annan, precis innan lunch när energiförrådet behöver fyllas på och syrenivån i salen är lika med noll. Plötsligt väcktes jag av en armbåge i sidan av Isabell som knuffade till mig när hon märkte att jag somnat och börjat snarka smått. Ingen annan som märkte såvitt jag vet. Kunde blivit pinsamt. Haha. Behöver vila nu i alla fall. Ska undvika att sova och hoppas på sömn inatt i stället.

Lite lost.

Jag känner mig helt ur gängorna. Misstänker att det är mina nya piller som spökar. Läkaren varnade för att det kunde bli värre de första 4-6 veckorna innan de började hjälpa så det är väl bara att stå ut antar jag. Men det förklarar åtminstone min brist på energi. Eller. Energi har jag egentligen men inte till att göra något vettigt. Jag har ingen lust att träna eller ens försöka bättra på kosten just nu. Mina förhoppningar är att jag efter den här perioden då kroppen ska vänja sig vid tabletterna kommer att ha massor med energi till att göra vettiga saker. Energi som jag faktiskt brukade ha en gång i tiden, innan de här problemen startade. 

Min aptit har också förändrats. Jag blir hungrig mycket oftare. När jag blir hungrig får jag halsbränna och när jag äter mår jag illa. Misstänker att det beror på pillerna också. Sover dåligt gör jag också, men det behöver inte nödvändigtvis bero på pillerna. Sömnproblem har jag haft länge och det går i perioder. Jag vet också att det går över.

Men nog om det. Nu ska jag ta och göra något vettigt i alla fall och städa lite. Kanske drar mig ner till Maxi senare för att handla lite mat att ha hemma i veckan. Gör oftast det på söndagar eller måndagar men har inte orkat ta tag i det ännu. Ska även ta och plugga lite. Vore dumt att hamna efter redan första veckan. ;)

Föreläsning på tyska?

Sitter på föreläsning om specialpedagogik. Föreläsaren bryter på tyska. Det är smått irriterande, inte för att han är dålig, utan för att jag sovit alldeles för lite för att orka anstränga mig för att lyssna. Blev 1,5 timmas sömn inatt, knappt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att sova. Lång dag i skolan idag också och när jag kommer hem måste jag ta tag i diskberget. Negativt idag känner jag.


Back in Borås

Nu har jag precis landat i soffan i Borås. Mjukiskläderna är på och energinivån är inställd på noll. Har haft en jättemysig helg hemma, som vanligt. Har spelat en hel del Singstar (tack för lånet Pernilla), tittat på film, ätit god mat, tjötat och bara varit. I morgon börjar den nya kursen "specialpedagogiska perspektiv" och en intensiv plugg-period väntar innan jul. Men först ska jag bara vara hemma lite. :)

Göteborg änna!

Just nu befinner jag mig i Göteborg och tittar på CSI. Mamma är och jobbar till kl.06.00 så jag och Zita får mysa själva. Blir nog inte så mycket bloggande under helgen. Ska umgås så mycket jag bara kan med älskade mamma och samla krafter inför kommande kursen. Försöker även samla lite krafter till att ta tag i den fysiska hälsan igen. Önskar er alla en jättemysig helg!

Godkänt projektarbete

Idag hade vi examination av projektarbetet som vi skrivit på ett par veckor nu. Godkänt blev det och nu är äntligen kursen "demokratins villkor" över. På måndag börjar nästa kurs "specialpedagogiska perspektiv" på 7,5 hp, får se hur den blir. 

Var på gymmet en kort sväng förut också. Har inte varit där på jättelänge. Skamligt länge nästan. Men mitt fokus har det senaste legat på mitt psykiska välmående snarare än det fysiska. Jag vet att de två hör väldigt väl ihop, men någonstans måste man börja. Ska försöka komma iväg till gymmet minst två gånger per vecka nu i alla fall. Även om det bara blir korta besök så måste man som sagt börja någonstans. 

I morgon sticker jag troligtvis till Göteborg. Har inte meddelat mamma om det riktigt ännu men hon har inget annat val än att ha mig där. ;) Ska lämna Zita och gosa med mamma för sista gången innan jul. Ska även försöka träffa lite andra släktingar och vännner. Vi får se vad jag hinner med. Mysigt blir det i alla fall! :)

Läkarbesök

Läkarbesök idag. Fick en jättetrevlig kvinnlig läkare. Eftersom detta har med ägglossning och hormoner att göra kändes det på något sätt mer betryggande med en kvinnlig än en manlig läkare. No offence against manliga läkare annars. Ingen diagnos är ställd men det spelar inte heller någon roll. Jag fick i alla fall en sorts antidepressiva tabletter som jag ska ta en gång dagligen så får vi se om det hjälper mot det här eller om vi får testa något annat. Nu har det åtminstone kommit någon vart.

Från det ena till det andra. Eftersom alla andra skriver om snön får väl jag också göra det. Mysigt är vad det är. Hoppas att det håller i sig. Har verkligen längtat efter snön nu. Vad jag däremot inte har längtat efter är halka på vägarna. Vi bor liksom på en "kulle" och för att komma hit eller härifrån krävs att man tar sig upp och ner för mer eller mindre långa backar. Till fots går det inte. Eller ja, ner skulle det säkert gå, om man känner för att testa det. Bussar går.. ibland. Idag var den "bara" fem minuter sent. Inte så pjåkigt för att vara första snöfallet. ;)

Nu ska jag göra vad jag kan för att hålla mig vaken till ikväll. Har just nu varit vaken i 29 timmar eftersom jag inte kunde sova inatt. Men vill inte heller somna nu med risk för att jag vaknar sent ikväll utan att kunna somna om. Det ska nog gå! :)

Testing.

Verkar som att min blogg inte fungerar. Det är måttligt irriterande. Testar att se om den börjar fungera om jag slänger upp ett nytt inlägg. Tveksamt men hey, alla sätt är bra förutom de dåliga.

Julshopping!

Har precis landat i soffan efter en heldag med shopping. Är helt slut i fötterna nu. Vi var inte direkt de enda på Knalleland, men jag hade ändå förberett mig på att det skulle vara mer folk. Fick tag på ett par julklappar och så införskaffade vi lite mer julsaker till hemmet. Hade inga jultextilier innan men nu har vi både dukar och handdukar i alla fall. Vem vet, nästa år kanske jag får för mig att byta gardiner också :P

När jag fyllde år fick jag 1000:- presentkort på Stadium som jag utnyttjade idag när jag hittade ett par skor som kostat 1200:- tidigare men som kostade 599:- nu (älskar rea!) och så köpte jag mig ett par träningsbyxor för 249:-. Byxorna är lite för långa egentligen men behöver verkligen några att byta med så det får gå ändå. 

När vi var på Jysk sprang vi dessutom på en billig skohylla. Vi har länge varit på jakt efter en men har inte hittat någon för en vettig summa men nu sprang vi på en för 100:-. Är väl inte den snyggaste jag kunde tänka mig men för den summan får den nästan se ut hur den vill. :)


Så här såg det ut innan skohyllan kom på plats..

...Så här ser det ut nu! :)

Nya träningsskorna från Reebok! I like! :)


Städ och hockey

Idag tog vi tag i tvätt och städ här hemma. Känns lite trevligare att ha det städat nu, framför allt när julgrejerna är framplockade och lite mer julgrejer skall införskaffas i morgon. Yay, shopping! :D

Nu på kvällen har jag roat mig med att vika och lägga in dagens tvätt och fick även tummen ur och laga ett par klädesplagg med hål i.

Kollade även hockeyn tidigare idag. Skulle jag inte gjort. Det vart ju inte direkt värt att betala för att se. Men jag kan inte klandra Frölunda egentligen med tanke på att hela dragkedjan saknas, det är massor med skador i laget på bland andra Kahnberg och målvakten Andersen och så har vi Joel Lundqvist som väntar på att diciplinnämnden skall fatta ett beslut. Men det ska väl ordna upp sig där med. :)

Vatten, vatten bara vanligt vatten!

Idag började jag dagen med att duscha! Hör och häpna! Vi har vatten igen. Att kunna duscha är så sjukt underskattat!

Efter det stack jag in till skolan en sväng för att få handledning nummer 3 i projektarbetet. Fick inte alls mycket som vi skulle ändra. Känns gött att snart ha det helt avklarat! 

Nu står det fiskgratäng i ugnen. Findus bjuder på maten idag. Ikväll blir det mys framför Idol! Bra kväll! :)

Nu så.. har vi fortfarande inte något vatten..

Fortfarande inget vatten i kranarna eller toaletten. Men nu har jag åtminstone hittat den tillfälliga kranen så att man kan hämta vatten i alla fall. Får bege mig ut snart igen och hämta lite till, hade bara med mig två flaskor nu eftersom jag inte var säker på att jag skulle hitta den alls. Så yay! Nu kan vi laga mat i alla fall, och tvätta händerna i iskallt vatten, och skölja ur toaletten, och ge hunden vatten att dricka. Nu jävlar är vi på väg mot ett modernt samhälle igen!

Inget vatten.

De hade ju som sagt sönder en vattenledning här i området igår. Det är andra gången på kort tid som de lyckas med det. Igår hade vi vatten till och från fast med dåligt tryck i kranarna. Ibland var vattnet brunaktigt. Idag finns inget vatten alls. Det stod en lapp i hissen om att ledningen skulle lagas under gårdagen, då var jag alltså beredd på att inte ha något vatten. Men den borde vara lagad till idag. Så hur kan vi gå från att ha haft lite vatten under tiden som de lagat skiten till att inte ha något vatten alls efteråt?!

Nåja, det kommer väl tillbaka. Förhoppningsvis i tid till att det är dags att laga mat åtminstone.

RSS 2.0