Fullt upp.

Det är väl hög tid med en uppdatering här kan man tycka. Veckan har gått i en rasande fart. Här är en "kort" sammanfattning:

Måndag: Var i skolan och ledde musikpass. Hade trafiktema. Det var skojsigt!
Tisdag: Litteraturseminarium hela dagen!! Galet tråkigt och tröttsamt för hjärnan!
Onsdag: Planering inför didaktiskt seminarium. Överhängande trötthet efter gårdagen. Inte särskillt kreativt. Åkte med fina Sussie hem för lite, eller ganska mycket tjöt i Småland. Hemskans trevligt!
Torsdag: Hade didaktiskt seminarium. Gick bra. Hade med mig Sussie hem en sväng (fick inte nog av varandra). Fortsatte med det jag hållt på med titt som tätt under hela veckan, nämligen packandet. Fick besök av finaste Pernilla som stannade över natten.
Fredag: Föreläsning/workshop: skriva texter. Gick sådär. Blev hämtad av mamma vid skolan, åkte hem. Mötte Bengt-Åke och en stund senare och flyttandet var i full gång ett par timmar.
Lördag: Åkte en sväng till Ikea med mamma. Köpte mer än vi skulle ha, som vanligt. Kom hem och började fixa iordning med kläder och sådant. En liten bit på vägen mot ordning i alla fall. Åkte med Pernilla hem till Johanna en sväng. Spelade lite tv-spel och kollade på film. Trevligt! :) 

Nu: Sova. Ska försöka återkomma med tätare uppdateringar framöver. ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det är ändå bra att du håller lågan uppe :) Du får skriva när du har fått iordning mera

2012-04-29 @ 08:57:20

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0