Rödspättafilé med currygrädde

Testade ett nytt recept till middag idag. Smått modifierat men blev ganska gott och var väldigt enkelt att göra så det blir säkert fler gånger. :)

Ingredienser.
2 dl långkornigt risgryn
5-6hg rödspättafilé (färsk eller fryst)
4 dl vatten
1 msk salt
1 tsk curry
Sås:
1 1/2 dl vispgrädde
1 tsk curry
Dill (jag hade ingen dill hemma så jag tog rödlök i stället)

Tillagning.
Häll risgrynen i en låg, stor kastrull eller stekpanna. Lägg fiskfiléerna över riset och häll på vattnet. Salta och krydda. Låt fisk och ris koka under lock ca 25 minuter. Vispa upp grädden och smaksätt den med curry. Lägg gräddsåsen mitt i pannan och strö över dillen (eller rödlök, gick precis lika bra). Servera med en gång under tiden som grädden smälter ner.
Smaklig måltid :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0